آیتی زیرون |اخبار فناوری | دنیای صفرویک

اخبار فناوری،آکادمی آموزش، دانلود، بررسی اپ و وبسایت، مدرسه استارتاپ، راهنمای خرید

آیتی زیرون |اخبار فناوری | دنیای صفرویک

اخبار فناوری،آکادمی آموزش، دانلود، بررسی اپ و وبسایت، مدرسه استارتاپ، راهنمای خرید

آیتی زیرون |اخبار فناوری | دنیای صفرویک

استارتاپ ای تی زیرون ، سعی در رفع نیاز های کاربران حوزه آی تی و تکنولوژی با هدف ارائه محتوای غنی ، تعامل میان کاربران و ارائه ابزار های آنلاین راه اندازی شده است .
دغدغه اصلی ای تی زیرون ، بومی سازی هرچه بیشتر تکنولوژی و فناوری در ایران عزیز بوده و سعی در ارائه هرچه بیشتر و بهتر خدمات به کاربران و علاقه مندان حوزه آی تی دارد .
ماگروهی ازجوانان علاقه مند به حوزه تکنولوژی ومتخصص در زمینه های مختلف آی تی هستیم و بر این باوریم که اگر تکنولوژی با تعریف استارتاپ درآمیخته شود ، می تواند نتایج بسیار خوبی را براجامعه دیحیتال رقم بزند و باعث جهش های چشمگیری در این زمینه شود .
ما مشتاقیم تا هرآنچه تکنولوژی و استارتاپ را میدانیم و میخواهیم با دیگر علاقه مندان این حوزه به اشتراگ گذاریم و قدم کوچکی در اطلاع رسانی داشته باشیم .
معنی ای تی زیرون :

ای تی زیرون ترکیبی از آی تی و کلمات انگلیسی اعداد ۰ و ۱ است .

IT + Zero 0 + One 1 = ITZeroone

همانطور که میدانیم ، دنیای تکنولوژی و آی تی از به هم پیوستن میلیاردها صفر و یک به وجود آمده است و همین موضوع باعث جذابیت هرچه بیشتر این حوزه شده است که هدف اصلی آیتی زیرون ، آگاهی بخشی به کاربران علاقه مند و متخصص این حوزه است .

  • ۰
  • ۰

با وجود پادشاهی تلگرام در ایران، پیامرسان های ریز و درشت زیادی درکنار تلگرام محبوبیت خاصی میان کاربران ایرانی دارند و به گونه ای خود را رقیب سرسخت تلگرام میدانند. سروش یا تلگرام؟ کدامیک را انتخاب کنیم؟ در این پست بیشتر با هم بررسی می کنیم.

از وایبر، واتس اپ، تانگو، کاکائو تاک و بیتالک که بگذریم، جولان دادن پیامرسان های ایرانیِ گاها نام و آشنا را هم می توان به چشم دید و به قول معروف می توان گفت که حرفی برای گفتن دارند! از قاصدک، گپ،ساینا، گپ افزار و بیسفون گرفته تا پیامرسان معروف سروش که نسبتا از رقبای ایرانی خود کمی جلوتر یا بهتر بگویم: یک سروگردن بالاتر است.

البته روبیکا هم جدیدا یکه تازی خوبی را در این بازار شروع کرده است و نسبت به رقبای دیگرش حال خیلی بهتری دارد. با این حال مدتی پیش بود که موضوع حمایت از پیام‌ رسان‌ های داخلی مطرح شد و بسیاری از برنامه‌ های پیام‌ رسان در رقابت برای جذب مخاطب هستند. در واقع امروز، تعداد پیام‌ رسان‌ های داخلی با قابلیت‌ ها و حتی ظاهر بسیار شبیه پیام‌ رسان‌های رایج زیاد شده است.

سروش یا تلگرام ؟! تفاوتی که هیچ گاه حس نمی شود…

واقعیت این است محتوای ارائه شده در این پیام‌ رسان‌ها و امکاناتی که برای کاربر در نظر گرفته می‌شود چندان تفاوتی با یکدیگر ندارند و نوآوری چشمگیری در تولید محتوا و امکانات فنی وجود ندارند. در این شرایط، کاربران دلیل واضحی برای کوچ از جایی که به آن عادت کرده‌اند، به جای جدید نمی‌یابند. (درواقع ارزش پیشنهادی یا برتری مطلقی را نمی بینند)

در واقع می توان مشکلات فنی را ۵۰ درصد و نبود محتوای کافی برای قشر های مختلف را ۵۰ درصد دیگر دانست. جدیدا سروش پلاس و ایتا قدرت خیلی بهتری در ایران گرفته اند اما بازهم کارایی و مرغوبیت خوبی را از آنها شاهد نیستیم. اینکه پیامرسان داخلی نمی تواند با وجود فیلتر بودن تلگرام و هزاران محدودیت بازهم جایی در دل کاربران ایرانی باز کند، کمی تلخ به نظر می رسد. اما چرا کاربران ایرانی، تلگرام را بیشتر از داخلی ها ترجیح می دهند؟؟؟

ادامه را در آی تی من بخوانید : سروش یا تلگرام

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی